Opoziţie bună de gură, dar cu zero iniţiative?!

Primarul Caransebeșului, Felix Borcean, acuză lipsa de implicare a consilierilor PSD în realizarea de proiecte de hotărâre în Consiliul Local, deși aceştia sunt foarte vocali în opoziție. Social-democratul Florin Bogdea îl contrazice.

Felix Borcean spune că, în aproape doi ani de la începerea mandatului său, consilierii locali social-democrați nu s-au prezentat cu absolut niciun proiect în ședințele de plen. „Au fost doar vorbe, șicane, propuneri care mai de care mai ciudate, dar toate pe teme propuse de consilierii PNL sau de către noi ca executiv”, a menționat Felix Borcean într-un interviu realizat în redacția Express de Banat, sătul până peste cap să-i tot răspundă liderului de grup al consilierilor locali PSD, Florin Bogdea.

1000x200 dacus 02

Pesedistul se laudă însă cu mai multe, printre care cele referitoare la reabilitarea rețelei de apă din cartierul Valea Cenchii, scăderea tarifului la parcarea din Parcul Teiuș, reducerea tarifelor la parcările cu plată din municipiu și, poate cea mai importantă în opinia sa, reducerea tarifului la gunoi de la 15 lei la 10,53 de lei, care a și fost votată de către Consiliul Local. Bogdea întreabă retoric ce proiecte au fost inițiate de consilierii PNL, căci toate cele de până acum poartă semnătura primarului Felix Borcean.

publicitate si promovare online banner maxagro