Oportunitățile de investiții din Caraș-Severin ajung pe masa miniștrilor din Bruxelles!

Oferta turistică, economică și culturală a județului ajunge în atenția executivului european. Acest lucru se va întâmpla nu mai devreme de luna aprilie a acestui an.

„În luna aprilie a acestui an, pe 24, vom lansa la Bruxelles delegația Banatului și a Transilvaniei, care, practic, e o delegație ce va avea rolul de a reprezenta interesele acestei zone a țării, oportunitățile turistice, culturale și economice pe care le oferă, inclusiv județul Caraș-Severin. Va exista și o locație în care se vor organiza evenimente ce vor fi un sprijin pentru toți. Această delegație va fi deschisă pentru toți și sperăm să avem 10.000 de participanți. Vom implica inclusiv comunitatea de români care trăiește în Belgia”, a precizat europarlamentarul Victor Negrescu, care a susținut recent, la Reșița, o conferință de presă.

Europarlamentarul PSD susține că atât municipiul de pe Bârzava, cât și județul Caraș-Severin vor fi reprezentate la acest eveniment, care va permite prezentarea a tot ceea ce înseamnă ofertă turistică și economică.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Cu această ocazie, reprezentanții României prezenți la deschidere vor avea întâlniri cu parlamentarii europeni, cu miniștrii belgieni, cu toți oamenii care pot sprijini dezvoltarea acestei zone a țării.

FOTO: CUGETLIBER.RO

banner 970 x 250