Oportunități noi de petrecere a timpului liber pentru tinerii din Grădinari!

Copiii și tinerii din comuna Grădinari pot practica sporturile preferate în aer liber, după ce administrația locală a investit peste 100.000 de lei într-un teren multifuncțional.

Suprafața de joc are o dimensiune de 28×15 metri, infrastructură de beton și gazon sintetic FIFA multifuncțional, ceea ce îl face ideal atât pentru sporturile în echipă, cât și pentru cei care își doresc o partidă reușită de tenis, badminton, fotbal sau volei.

Terenul are în dotare și doi stâlpi multifuncționali mobili, oferind astfel posibilitatea de adaptare a terenului pentru pasionații de tenis sau volei, două coșuri pentru baschet și două porți de fotbal. De asemenea, baza sportivă mai dispune și de o nocturnă, aceasta putând fi utilizată la orice oră din zi și din noapte. „Lucrarea a fost demarată anul trecut, iar recepția s-a făcut la sfârșitul lunii martie. Pentru această investiție s-au alocat fonduri din bugetul local, în valoare de 135.000 de lei. De acest teren de sport se vor bucura, în primul rând, elevii școlii, după care ceilalți tineri din localitate. Sunt mulțumit de lucrări, firma care a executat acest proiect și-a făcut bine treaba, și sper ca și cetățenii să fie la fel de mulțumiți de acest teren la fel cum sunt și eu”, ne-a declarat primarul comunei Grădinari, Valentin Ovidiu Firca.

leader board 728 x 90 px