Operaţiunea „Homeless“ la Reşiţa. Persoane fără adăpost trimise la Caransebeş!

Având în vedere temperaturile scăzute, Primăria Reșița, prin Direcția de Asistență Socială,  vine în sprijinul persoanelor fără adăpost și intensifică anchetele pe teren, informează municipalitatea.

„Împreună cu Poliția Locală s-au format echipe mixte în vederea identificării persoanelor fără adăpost și îndrumarea acestora către Adăpostul de Noapte, care este situat în P-ța Republicii 17 (sediul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă) și este deschis în această perioadă de la ora 21.00 la ora 08.00. Primăria Reșița dorește să vină în întâmpinarea persoanelor aflate în dificultate, oferindu-le la sediul SVSU adăpost, mâncare și ceai cald, dar și transfer, în caz de nevoie, la Centrul de Urgență pentru Persoanele fără Adăpost Caransebeș, care are o capacitate de 80 de locuri. În această perioadă au fost cazate la sediul SVSU 6 persoane, dintre care 3 au fost transportate la Caransebeș“, anunţă Biroul de presă al Primăriei Reşiţa.

Primăria Municipiului Reșița face apel și către societatea civilă să sprijine demersurile instituțiilor implicate. Dacă sunt reșițeni care sesizează persoane fără adăpost, aceştia sunt rugați să apeleze următoarele numere de telefon: 0255/214.800 (Adăpostul de Noapte – ora 21.00 – 08.00), 0748.296.651 (Direcția de Asistență Socială) sau 0255/226.515 (Poliția Locală).