„La Aquacaraș e mânjeală politică!”

Vocile care contestă modul în care este gândită salvarea societății de apă și canal din Caraș-Severin, societate care a primit sute de milioane de euro de la Uniunea Europeană, se înmulțesc de la o zi la alta.

Paul Purea, consilier județean din partea PMP, se alătură și el celor care vorbesc despre aranjamente și persoane unse pe funcții deși n-ar avea competențele necesare.

„Asta este o latură care mie nu îmi convine deloc, nu pentru Aquacaraș, ci în general. La una din primele ședințe ale noastre eu am spus că îmi doresc oameni competenți, indiferent de coloratura politică. Sigur că întotdeauna partidul de guvernământ își pune oamenii, pentru că se gândește imediat după alegerile precedente la cele următoare, este clar. Dar pe de altă parte, în continuare ar trebui reașezate valorile, competențele, trebuie omul potrivit la locul potrivit, indiferent că el a votat sau este mânjit, că la noi asta este, o mânjeală politică, indiferent că e mânjit PSD-ist, PNL-ist, PMP-ist sau nu știu ce altă culoare”, a declarat Paul Purea la Interviu Express.