Operațiunea „Ghilotina” continuă! Cablurile aeriene, scoase din uz pe mai multe străzi și bulevarde din Timișoara

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Începând de vineri, Direcția Generală de drumuri, poduri, parcaje și rețele de utilități va continua să îndepărteze cablurile aeriene în Timișoara. Acțiunile se vor desfășura începând cu ora 21.00 pe mai multe tronsoane, după cum urmează:

  • Bulevardul Republicii, tronsonul de la strada Paris la strada Jiul;
  • Bulevardul Ferdinand I, tronsonul de la Bulevardul Republicii la Podul Maria;
  • Strada Mihai Eminescu, tronsonul de la bulevardul 20 Decembrie 1989 la bulevardul Revoluției din 1989;
  • Bulevardul C. D. Loga, tronsonul de la bulevardul Michelangelo la bulevardul Revoluției din 1989 și străzile adiacente.

Municipalitatea a avertizat de mai multe ori operatorii că au obligativitatea de a trece cablurile în subteran, așa că eventualele probleme cauzate trebuie raportate companiilor la care aveți contract. Timișoara se va elibera de cablurile aeriene inestetice și de aceea Primăria a cuprins în modernizări rețelele de canalizație subterană prin cabluri.

promovare banner maxagro

„Îi rugăm pe cetățenii din zonă care au probleme cu transmisiile de voce sau date să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toți operatorii au fost avertizați în mod repetat asupra obligativității trecerii cablurilor în subteran. Trebuie să mai precizăm că există canalizații subterane și că toate lucrările de investiții la drumuri pe care le realizează Primăria cuprind și canalizație subterană pentru cabluri.”, transmit cei de la municipalitate.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/