On Her Side | 13 lucrări de artă contemporană pentru combaterea violenței de gen

on her side web
1000x100 (1)

Asociația Culturală Contrasens a pregătit un nou proiect artistic multidisciplinar, cu miză socială, despre creșterea gradului de conștientizare și înțelegere a problematicilor legate de violența de gen și a ciclului de abuz asupra femeilor.

Expoziția On Her Side | De partea ei prezintă partea subiectivă a victimelor într-un context artistic, prin 13 lucrări noi de artă contemporană și o serie de afișe ce au ca scop sensibilizarea publicului în vederea combaterii violenței de gen și conștientizarea la scală largă a formelor de violență împotriva femeilor.

On Her Side | De partea ei, proiectul curatoriat de Dana Sarmeș și Simona Constantin va avea loc între 01 – 30 octombrie 2022, la Centrul de Proiecte Timișoara și în Piața Unirii.

expressheadergeneral (1)

Vernisajul va avea loc sâmbătă, 01 octombrie, de la ora 19.00, la Centrul de Proiecte Timișoara (str. Vasile Alecsandri, nr.1). Programul serii mai cuprinde un tur ghidat alături de curatoare și artiștii din expoziție, iar apoi publicul este invitat să rămână la Opening party: Altcva x Contrasens (Music&Drinks), spațiul expozițional putând fi vizitat până noaptea târziu, cu ocazia Noaptea Albă a Galeriilor.