Omul de afaceri Dorin Crivacucea s-a ales cu o pagubă serioasă!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Clisura Dunării încă evaluează pagubele produse de un incendiu. Flăcările au ruinat acoperişul unui imobil în care acesta îşi derula activitatea.

Proprietarul a nu mai puțin de 18 magazine în zona Clisurii, Dorin Crivacucea, s-a ales cu un minus în cifra de afaceri, după ce fabrica sa de pâine din localitatea Moldova Veche a luat foc într-una din serile trecute. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” din Caraş-Severin, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din pricina unui scurtcircuit electric, distrugând astfel o serie de bunuri materiale.

În urma incendiului, doar acoperişul a fost afectat. Utilajele nu au suferit pagube şi am decis ca activitatea  din brutărie să se mute într-o altă locaţie. În prezent, 15 angajaţi lucrează la această societate comercială”, a declarat proprietarul imobilului, Dorin Crivacucea.

În ciuda a ceea ce a declarat omul de afaceri, ISU Semenic susţine că valoarea pagubelor a fost estimată la 200.000 lei, iar a bunurilor salvate, la 300.000. „Pentru stingerea incendiului de la brutăria din Moldova Veche au intervenit 31 de subofiţeri şi un ofiţer de la Secţia de pompieri Moldova Nouă. Focul a mistuit acoperişul brutăriei şi biroul de la mansardă, precum şi multe din utilajele folosite la prepararea pâinii: un malaxor, o masă rulat, două dospitoare de pâine, două cărucioare inox, un boiler, două injectoare pentru încălzit cuptorul şi un cuptor de pâine”, a declarat Adriana Marghescu, ofiţer de presă în cadrul ISU Caraş-Severin.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Potrivit acesteia, s-au făcut scrum şi 10.000 de saci din iută, 300 de lăzi de plastic, 80 de lăzi de patiserie, precum şi uşi, geamuri, mobilier de birou, aparatură electronică, patru cântare electrice, dar şi un al doilea malaxor, care a fost distrus în proporţie de 50%. Alimentarea autospecialelor de intervenţie s-a făcut de la reţeaua de hidranţi a localităţii.

Dat fiind faptul că intervenţia a durat mai bine de 10 ore, pompierii militari au fost schimbaţi de trei ori. Au fost îndepărtate materialele din lemn ale acoperişului, precum şi aproximativ 23 de mc de lemn de foc”, a adăugat Adriana Marghescu.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/