Omer îi amenință pe locuitorii din Pojejena

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Democrat-liberalii susțin că ar fi depus o plângere la Poliția Moldova Nouă, după ce candidatul partidului la funcția de primar ar fi primit un telefon de amenințare chiar din Penitenciarul Timișoara. Incidentul s-a întâmplat în prezența mai multor martori.

Membrii PDL din Caraș-Severin au primit mai multe adrese din partea celor doi primari penali din comunele Socol și Pojejena. Valentin Ghiță ar fi încercat să îi explice președintelui interimar al democrat-liberalilor cărășeni, printr-o scrisoare, faptul că partidul nu are nimic de câștigat dacă o păstrează în râdurile acestora pe Olgița Ghiță, primarul de la Socol, și, în același timp, soția sa. În rândurile pe care le-a conceput din spatele gratiilor, fostul edil-șef explică faptul că este crucial pentru familia sa ca actualul membru PDL să fie exclus din partid. „Scrisoarea mi-a fost adresată mie, în calitate de președinte, întrucât am refuzat să o excludem din rândurile noastre pe Olgița Ghiță. Este un primar care a fost ales cu efortul și cu sprijinul PDL, de ce să renunțăm la el?!”, spune președintele interimar al filialei Caraș-Severin, Valeria Schelean.

1000x100 casa brutarului

Amenințări din spatele gratiilor
În paralel cu demersurile familiei Ghiță de la Socol, și la Pojejena apele sunt învolburate. Candidatul PDL spune că a primit un telefon de la fostul primar, în prezența mai multor persoane. A pus telefonul pe speaker și ar fi urmat un șir de amenințări la adresa sa”, a declarat astăzi Valeria Schelean, în cadrul unei conferințe de presă. Deputatul a subliniat faptul că nu aruncă cu acuze, însă la Poliția Moldova Nouă există o plângere în acest sens. Astfel că organele de cercetare penală vor ancheta cele sesizate și modul în care a fost posibil ca fostul primar Omer să sune în voie de după gratii și să lanseze amenințări la adresa membrilor PDL.

expres banat 1000x100 (2)