Omagiul polițiștilor timișeni adus colegului lor care a murit, fiind infectat cu coronavirus

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au ținut, sâmbătă, un moment de reculegere în memoria agentului șef principal din orașul Gătaia care a decedat, diagnosticat cu coronavirus. Sirenele mașinilor de intervenție au sunat în fața sediului Inspectoratului de pe bulevardul Take Ionescu.

Ioan Cristian Dudău, în vârstă de 49 de ani, a fost confirmat cu coronavirus în 5 noiembrie. Vineri, 13 noiembrie, s-a stins din viața, la Timișoara. Agentul de poliție activa de 25 de ani în cadrul MAI.

„De-a lungul carierei, în urma evaluărilor, colegul nostru a primit numai calificativul de bine și foarte bine. Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, lăsând în sufletele noastre un imens regret și o adâncă tristețe. Inspectoratul de Poliție Județean Timiș transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și își exprimă profunda compasiune pentru pierderea suferită.”, au transmis cei de la IPJ Timiș.