Olariu autorizează aerogara pentru traficul intern și internațional de persoane pe Aeroportul Banatul Caransebeș!

Odată redeschis, aeroportul din Caransebeș a primit la sol primele avioane și, cum semnalele sunt dintre cele mai bune, a anunțat următorul pas: autorizarea aerogării pentru pasageri!

SC Aeroportul Caransebeș începe să plătească din datoria pe care o are față de Consiliul Județean Caraș-Severin din banii încasați din primul contract încheiat la doar câteva zile după ce Aeroportul Banatul a fost reinclus pe harta aerodromurilor din România.

„Am încheiat un contract prin care o companie românească face tratamente la vulpi. A venit cu 11 avioane care au aterizat și au decolat de pe Aeroportul Banatul Caransebeș. Au făcut operațiuni de tratament pentru rabie la vulpi. Un contract frumușel, din care toți banii se vor duce la Consiliul Județean, pentru că avem poprire pe cont acum din cauza acelei datorii. Dorința noastră este ca să începem să achităm datoriile, să stingem datoriile, dar în același timp să și funcționăm și să ne și dezvoltăm. Să autorizăm aerogara ca și aerogară de pasageri pentru traficul intern și internațional! Vrem să facem asta, legea ne permite. Avem toate aparatele care trebuie puse înăuntru, mai trebuie să facem niște reparații la clădire și putem să cerem comisiei să ne autorizeze aerogara.”, a declarat Gabriel Olariu pentru expressdebanat.ro.