Oficialii Repark vor drept la replică!

Comitetele care au avut loc săptămâna trecută la Instituţia Prefectului au pus pe jar conducerea de la Repark. Oficialii acesteia susţin că nimic din ce ar fi spus edilul-şef al Reşiţei nu ar fi real. Aceştia îl acuză în termeni la fl de duri, în timp ce oamenii sunt sancţionaţi dacă parchează unde nu le fierbe oala.

“Referitor la declaraţia Primarului asupra faptului că‚ acest contract a fost semnat relativ repede şi suspect, ca să nu spună ilegal, precizam faptul că acest contract cât şi cel referitor la activitatea de blocare-ridicare, au fost încheiate în conformitate cu caietele de sarcini publicate în hotărârile de consiliu local. Mai mult de atât, fişele de date a achiziţiei pentru scoaterea la licitaţie a celor două activităţi conform anuntului de pe S.E.A.P. au fost aprobate tot de domnul primar”, se arată în dreptul la replică transmis redacţiei “Express de Banat” de şefii Repark.

Aceştia mai susţin şi că ar fi făcut investiţii la parcări şi că lista ar fi fost transmisă municipalităţii. “Am prezentat un raport de activitate în care sunt menţionate investiţiile cât şi pierderile înregistrate în urma acestei atitudini necorespunzatoare a autorităţii contractante, iar prin alte adrese înaintate am solicitat respectarea clauzelor contractuale de către Municipiul Reşiţa-Consiliul Local, pentru a putea demara şi lucrări de investiţie ce pot fi şi ’’văzute’’, precum marcarea locurilor şi reabilitarea anumitor parcări”, adaugă oficialii firmei.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Cei care conduc Repark nu se sperie nici de afirmaţia edilului-şef că va trimite corpul de control de societate. Asta pentru că, firma ar fi transmis anterior o informare către mai marii de la prefectură, în care le-ar fi explicat greutăţile cu care se confruntă din cauza administraţiei locale.

“De asemenea, am solicitat noi o conciliere, dar reprezentanţii Municipiului Reşiţa nu s-au prezentat şi pe cale de consecinţă ne-am adresat instanţei de judecată pentru respectarea clauzelor contactuale şi plata de daune interese de 750.000 lei, pentru prejudiciile suferite din vina autorităţii locale”, subliniază Repark în dreptul la replică transmis redacţiei “Express de Banat”.

banner maxagro