OFICIAL. Vela a confirmat. Jaro Marșalic candidează pentru președinția Consiliului Județean!

Schimbările de ultim moment de pe scena politică au forțat mâna liberalilor să ia decizii neașteptate în ceea ce privește candidaturile de la alegerile locale din 5 iunie 2016.

În urmă cu puțin timp, conducerea bicefală a PNL Caraș-Severin a confirmat zvonurile potrivit cărora Jaro Marșalic va fi candidatul liberal la cea mai înaltă funcție executivă din județ. „Am prezentat astăzi consilierilor județeni actuali, într-o întâlnire informală la Caransebeș, propunerea ca Jaro Marșalic să fie candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, propunere pe care am hotărât-o împreună cu Valeria Schelean. A fost prezent la întâlnire și Jaro, colegii au fost de acord și urmează ca în ședința Biroului Executiv Județean să votăm oficial propunerea, apoi, în câteva zile, aceasta să fie validată în Biroul Național”, a afirmat copreședintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, pentru Express de Banat.

La rândul său, copreședintele liberal Valeria Schelean spune că Jaro Marșalic a fost prezent în sondajul PNL la nivel de județ, dar și în cel realizat la Reșița, obținând un rezultat foarte bun.

„Mă onorează propunerea și încerc să fac tot ce ține de mine”, a precizat candidatul liberal.

Jaro Marșalic este consilier municipal al Reșiței din partea PNL de câteva mandate bune și director medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița. Înainte ca Ioan Popa (Tăițelu) să își anunțe intenția de a candida pentru funcția de primar al municipiului, Marșalic a fost luat în discuție pentru fotoliul de primar al Reșiței, fără însă să își dorească această funcție.