OFICIAL. Tânărul din Fîrliug, găsit mort în Visag, a fost împușcat în cap!

Turnură deosebită în dosarul tânărului din Fîrliug, găsit mort pe un domeniu de vânătoare din Visag: Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a preluat dosarul de „omor din culpă”!

„Dosarul a fost declinat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj spre noi, nu este suspect în acest dosar, se continuă audierile. Noi nu am dat ordonanțe în această cauză, atenția este pe documentele medicale care acum nu sunt foarte concludente pentru că nu avem conturată foarte clar cauza morții”, ne-a declarat procurorul Dana Nicoleta Gîtan, purtătorul de cuvânt al PT Timiș.

Potrivit polițiștilor de la IPJ Timiș, se pare că totuși șoferul autoturismului de teren găsit mort pe un domeniu de vânătoare din Visag nu ar fi murit în urma accidentului rutier, așa cum concluzionau cercetările preliminare, ci acesta ar fi fost împușcat „accidental” în cap, cred polițiștii. Se presupune că arma s-ar fi descărcat accidental, dar la fața locului polițiștii nu au găsit nicio armă, semn că ea a fost luată intenționat de la fața locului. Cât privește așa-zisul paznic de vânătoare care ar fi lovit cu autoturismul mașina celor trei fîrliugeni, polițiștii spun că acesta era un simplu paznic și era neînarmat. Confuzia a apărut din cauza faptului că, în trecut, acesta ar fi fost încadrat și ca paznic de vânătoare.

Procurorii mai spun că nu se pune problema de măsuri preventive până nu vin mai multe expertize cerute în dosar, cu privire la arme, autoturism și certificatul medico-legal.