E oficial! S-a schimbat conducerea CJAS

Ordinul de numire a Tudoriței Nicula pe funcția de președinte-director general al CJAS a sosit astăzi de la București, astfel că liderul organizației de femei a PSD este noul șef al instituției.

Noul președinte-director general al CJAS, Tudorița Nicula a susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat obiectivele pe care le are în calitate de șef al instituției. În plus, aceasta a făcut și câteva precizări referitoare la întreg staful de conducere al instituției.

„Alte schimbări nu se vor face la nivel de conducere, mă bazez pe experiența pe care o au colegii mei și sper ca împreună să formăm o echipă bună”, a declarat Tudorița Nicula, noul director al CJAS.

Singura problemă pe care o are noul președinte al instituției sunt disponibilizările care se anunță. „Deocamdată nu am primit nicio informație în acest sens și nu este cazul, însă se tot vehiculează reduceri de personal. Dacă, totuși, acestea se vor face vor fi în acord cu decizia care se ia la nivel central”, a adăugat președintele instituției.

 

banner 1000 x 100 hd