OFICIAL. Corupții și hoții rămân acasă. Reșița va avea, totuși, penitenciar!

Ideea construirii unui penitenciar la Reșița se vehiculează de multă vreme, însă până acum nu s-a concretizat nimic. Astăzi, modul în care se pune problema diferă, iar investiția ar putea demara în viitorul apropiat. 

Prefectul de Caraș-Severin, Nicolae-Miu Ciobanu, a dezvăluit, astăzi, în cadrul Comisiei de Dialog Social, faptul că discuțiile care se poartă cu Direcția Generală a Penitenciarelor sunt extrem de avansate în acest sens.

În ciuda faptului că ministrul Justiției Robert Cazanciuc a spulberat mitul construirii unei închisori la Reșița, dezbaterile se poată acum în sensul ridicării în oraș a unei secții a Penitenciarului Timișoara.

„Direcția Generală a Penitenciarelor a solicitat clarificări cu privire la terenul pe care ar putea fi construită o secție a Penitenciarului din Timișoara!, a declarat primul om din Caraș-Severin în cadrul Comisiei de Dialog Social de astăzi, prefectul Nicolae-Miu Ciobanu.

Construirea acestuia ar însemna locuri de muncă pentru reșițeni, dar și satisfacerea unei promisiuni politice lansate orașului de la centru cu multă vreme în urmă.

Comments

  1. Podsekalnikov says:

    :))))))))))))) In sfarsit se creeaza locuri de munca in oras.:))))) Bai frate edili mai inepti ca in orasul asta nu se gasesc in tot universul. Aia care s-au rasturnat cu caruta la Caracal cu siguranta s-au urcat la Resita. Cica ,,satisfacerea unei promisiuni politice lansate orasului”. Rasufla resitenii usurati ca au in sfarsit mult ravnita ….puscarie.

  2. da says:

    RESITA SALVATA!CAT AM ASTEPTAT ZIUA ASTA, SA-SI FACA SINGURI CASA