Oferte de nerefuzat la Cabana Cerbul

Primăvara şi-a intrat în drepturi, dar la altitudine zăpada este în continuare excelentă pentru schiat sau plăcile de snowboard. Operatorii de turism se întrec şi ei în oferte care mai de care mai tentante, astfel că, un weekend pe pârtie înseamnă alegerea ideală.

 

Nu mai puţin de 20 de kilometri de pârtie stau la dispoziţia iubitorilor sporturilor de iarnă pe Muntele Mic. Cabana Cerbul, locul unde ospitalitatea este cuvântul de ordine, vine în întâmpinarea celor care aleg să se bucure la înălţime de vremea superbă cu oferte de nerefuzat. Nelu Gherga, administratorul cabanei, cel mai vechi investitor privat de pe Muntele Mic, a redus de la 100 la 80 de lei preţul pentru o cameră dublă. La fel de tentant este şi pachetul complet, care cuprinde cazare şi trei mese pe zi, care costă numai 90 de lei de persoană.

Cabana Cerbul are 54 de locuri de cazare şi un restaurant în care pot fi răsfăţate cu bucate alese 110 persoane. Dacă ofertele speciale v-au convins să urcaţi pe munte în aceste zile superbe de primăvară, dar nu aveţi schiuri, plăci sau clăpari, nu trebuie să vă faceţi griji. De la Cabana Cerbul se poate închiria echipament complet, pentru numai 30 de lei pe zi. Tot ce trebuie să faceţi este să sunaţi la unul din numerele de telefon 0255/518334, 0723/668385 sau 0788/396759 pentru rezervare şi v-aţi ales cu un sejur de vis.