OFERTE. Cărți ieftine și bune la Diverta!

explo 1000x200

La început de an, librăria din incinta complexului comercial Nera îi așteaptă pe reșițeni, dar nu numai, cu o gamă variată de cărți, dar și cu oferte consistente, cărora nu le poți rezista.

Spre exemplu, Editura Rao, la secțiunea Iceberg Fiction, la 3 cărți cumpărate, îi oferă clientului una gratis. De asemenea, oferte sunt și la cele 6 titluri ce aparțin autorului Steve Berry. La o carte cumpărată, una o primește cadou din partea librăriei.

Și la cărțile semnate de Umberto Eco și luate de reșițeni, aceștia primesc gratuit cartea „Paradis și Paradox”, a lui Anita Albus.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648102764944″]

Editura Bicall vine cu o campanie pentru cumpărători, care se întinde din 15 ianuarie și până pe data de 31 martie. Orice carte poate fi achiziționată la un preț cu 50 la sută mai mic. Fie că este vorba de romane, istorie sau enciclopedii, clienții le iau pe toate la jumătate de preț.

Oferte sunt și la celebra Agatha Cristie. La 2 cărți, una e gratuită, iar la seria de cărți „Theodore Boone”, a lui John Grisham, pasionații de lectură au reducere de 30 la sută.