Ofertă refuzată! Claudiu Buciu, una dintre variantele pentru postul de prefect al județului Timiș

Membrii PNL Lugoj ar putea face în zilele următoare mai multe nominalizări pentru ocuparea unor posturi în cadrul a două ministere.

Municipiul Lugoj ar putea avea, în zilele următoare, reprezentanți în structurile de conducere naționale, după ce organizației locale le-au fost solicitate nominalizări pentru ocuparea unor funcții în cadrul Ministerului Internelor și Administrației, dar și în cel al Muncii.

Unul dintre posturi i-ar fi fost oferit chiar președintelui PNL Lugoj, Claudiu Buciu, nominalizat pentru ocuparea fotoliului de prefect al județului Timiș. Liderul liberal a confirmat discuțiile, însă susține că la nivelul filialei Lugoj sunt alte lucruri prioritare.

„Pot doar să vă confirm că sunt niște discuții. Nu am luat nicio decizie. Ne bucurăm că rezultatele obținute la Lugoj contează, însă consolidarea filialei este prioritară. Avem oameni capabili, cu experiență, dar în acest moment ne interesează să oferim lugojenilor o alternativă la conducerea PSD în oraș. Toată lumea vorbește de anticipate și în opinia mea aportul fiecărui membru sau simpatizant este vital. De aceea aș prefera să ne pregătim cu toții pe plan local”, a declarat Buciu.

Acesta confirmă astfel, din nou, interesul pentru fotoliul de primar al municipiului Lugoj, oraș pentru care are o viziune mult diferită față de actuala conducere, blocată în proiecte irealizabile și în lucrări ce par să nu se mai termine.