Ofertă de toamnă la Casa de Cultură din Caransebeș

po 1000x100px (3)

Iubitorii teatrului și ai spectacolului de pantomimă au pregătită o frumoasă ofertă culturală de toamnă la Casa de Cultură din municipiul Caransebeș. 

Managerul instituției de cultură din al doilea municipiu al Caraș-Severinului, Ioan Cojocariu, lansează o invitație publicului larg, care apreciază o seară de toamnă în atmosfera specifică teatrului. Astfel, duminică, 21 septembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură „George Suru” are loc spectacolul cu piesa „Iluzionistul”, interpretat de actorul Tazio Torrini. Este un spectacol caritabil cu donație benevolă, se arată în comunicatul remis presei. Trei zile mai târziu, miercuri, 24 septembrie, de la ora 18.00 are loc spectacolul de pantomimă „Monolog cu valiză”, cu actorul Guerassim Dichlier. Spectacolul s-a jucat în Bulgaria, Franța, Columbia, Finlanda, Argentina, dar și în Italia și în alte țări ale lumii. „Monolog cu valiza” va fi jucat în această toamnă pe tot traseul Paris – Sviilengrad, orașul său natal din Bulgaria. Intrarea este la Caransebeș gratuită.

banner 1000 x 100 hd

Miercuri, 1 octombrie, cu începere de la ora 19.00, sala Casei de Cultură „George Suru” primește comedia „Take, Ianke și Cadâr”, un spectacol de teatru susținut de actori ai Teatrului Național din Cluj. Biletele se găsesc la Galeria de Artă „Corneliu Baba” (Casa de Cultură), iar prețul unui bilet este de 15 lei pentru elevi și 25 lei pentru adulți.

03 britannia 1000 x 100 gif