Octombrie, luna evenimentelor educaționale de business și management de înalt nivel!

mihai bonca 20
explo 1000x200

Două evenimente educaționale excepționale și de înaltă clasă academică vor fi organizate în această lună la Timișoara. Acestea sunt destinate antreprenorilor, managerilor de organizații și specialiștilor din business, marketing și resurse umane.

Brand Strategy Masterclass, cu Mihai Bonca

Masterclass de două zile pentru antreprenori, top manageri și profesioniști din Marketing și Advertising. Transformă-ți brandul într-un succes de piață – de la Brand Strategy la Creative Execution. Acest Masterclass de Brand Management se adresează tuturor profesioniștilor și antreprenorilor activi care doresc să asimileze sau să actualizeze o bază solidă de cunoștințe și instrumente de marketing și gestionare a brandurilor: specialiști și manageri experimentați în marketing, coordonatori, experți, brand manageri, marketing manageri, manageri de comunicare sau responsabili cu implementarea activităților de marketing la nivel operațional.

eveniment business (2)

În urma participării la curs veți acumula cunoștințe și tehnici cu ajutorul cărora veți putea aprofunda înțelegerea și aplicarea conceptelor de brand în structura marketingului strategic, de la descoperirea ADN-ului unei mărci la execuția comunicării și crearea unui „scenariu ideal” de construcție a unei mărci, urmând firul logic al strategiei.

„Mihai Bonca este Marketing Professor la Maastricht School of Management, The Entrepreneurship Academy și Universitatea Alternativă. Deține un Executive MBA la Oxford University, Said Business School (2017 – 2019). Câștigător al 20 de premii Effie, Internetics și la Portoroz pentru eficiența campaniilor de branding și marketing derulate pentru mărcile pe care le-a creat sau manageriat. A lucrat ca Brand Manager (2003 – 2012) pentru Ursus Breweries/ SABMiller; Marketing Director (2012 – 2015): Bergenbier SA/ Molson Coors; Group Marketing Director (2015): eMAG/ Naspers. Mihai Bonca are peste 15 ani de experiență în companii multinaționale, ca brand manager și director de marketing. În 2015 a fondat Brand Architects, un boutique de strategie, consultanță și training, derulând proiecte de consultanță și training: positioning development, brand strategy, communication strategy, employer branding pentru  Antibiotice, Almette, Bancpost, BCR, Bitdefender, Direct Booking, FRF, GfK, Hochland, Ipsos, Noriel, Provident, Pain Plaisir, TREND Consulting, Tymbark”, transmit organizatorii.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite AICI și AICI.

Workshop de Employer Branding: Metoda 5D, cu Doru Șupeală

eveniment business (3)

Workshop pentru profesioniști și practicieni. Grupați în trei echipe, analizăm, (re)construim și comunicăm Brandul de Angajator pentru organizații reale sau fictive alese de participanți. Metoda 5D: Discover – Design – Develop – Deliver + Differentiate. Acest atelier practic este destinat cu precădere practicienilor și profesioniștilor din HR și Marketing care asigură managementul brandului de angajator și al resursei umane în organizații.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite AICI și AICI.