„Oamenii nu își pot primi banii!”

Prefectul de Caraș-Severin, Octavian Țunea, a ținut să facă, în cadrul celei mai recente conferințe de presă susținute, câteva precizări referioare la protestele care au loc în mai toate oraşele ţării la adresa PD-L şi a preşedintelui Traian Băsescu. Reprezentantul Guvernului în teritoriu crede că motivul principal pentru ceea ce se întâmplă azi în țară este lipsa de comunicare.

Prefectulul Octavian Țunea spune că lipsa de comunicare dintre autoritățile statului a scos, de fapt, oamenii în stradă. „A existat o lipsă de comunicare între Guvern și Prefectură, între Guvern și populație, dar și între primării și Prefectură. Problema este că se schimbă miniștrii și cei care conduc, dar personalul rămâne același. Nu este posibil ca un ministru să vină în Caraș-Severin și noi să nu știm. Nu vreau să dau nume, pentru că știți foarte bine la ce mă refer”, a spus prefectul de Caraș-Severin, Octavian Țunea.

Acesta a ținut să facă precizări și referitoare la măsurile de austeritatate. „Nici dacă se schimbă guvernele oamenii nu își pot primi banii! Măsurile de austeritate nu s-au luat de plăcere, ci pentru că nu a existat o altă soluție”, a adăugat reprezentantul Guvernului în teritoriu.