Ocico se mută de la Gloria!

Vechea piață de vechituri a Reșiței va fi oficial închisă. Negustorii de haine second-hand vor fi nevoiți să-și mute marfa în noile piețe amenajate de primărie.

Lucrările la cele două noi piețe, cea auto și piața de vechituri, au fost finalizate. La începutul acestei săptămâni au fost amplasate și mesele pe care vânzătorii să-și expună marfa. Începând cu data de 2 noiembrie, cele două noi spații vor fi deschise oficial. ,,Cu privire la cele două piețe, cea auto și cea de vechituri, lucrările au fost recepționate, s-au amplasat deja mesele. S-a făcut un plan de organizare în cele două locații. La începutul lunii viitoare, în 2 noiembrie, va fi făcută deplasarea în teren pentru a fi puse efectiv în funcțiune. Ultimele avize și autorizații de funcționare au fost obținute. În sfârșit, reșițenii se vor putea bucura de două obiective pe care nu le-au avut până acum”, a declarat primarul Mihai Stepănescu.

În ceea ce privește vechiul talcioc deschis până acum săptămânal pentru reșițeni, acesta urmează să fie închis începând cu următorul sfârșit de săptămână. Motivul închiderii acestei piețe, cu care locuitorii Reșiței s-au obișnuit de ani buni, este lipsa unei autorizații de funcționare. ,,Cealaltă piață, conform hotărârii Consiliului Local, va fi închisă, pentru că nu a fost autorizată niciodată, lucru care poate fi confirmat de către proprietarul acelei suprafețe”, a mai menționat edilul-șef.

FOTO: adevarul.ro