Obreja merită altceva decât mizerie, incompetență și nesimțire!

obreja 1

La intrarea dinspre Caransebeș în satul Iaz, aparținător comunei Obreja, există o groapă de gunoi, o toaletă publică și o parcare ilegală, acuză cetățenii nemulțumiți de pasivitatea administrației publice locale!

Mai multe dovezi ale nepăsării și nesimțirii au fost postate pe rețelele de socializare de oamenii nemulțumiți din comuna aflată la doi pași de municipiul Caransebeș. „Așa înțelege Primăria Obreja să gestioneze comuna. Ceea ce vedeți este toaleta publică deschisă de Primărie prin toleranța față de astfel de fapte și prin incompetența de care a dat dovadă o dată în plus prin încurajarea unor astfel de situații. La intrare în comuna Obreja, sat Iaz, dinspre Caransebeș, locul a fost transformat într-o groapă de gunoi, o toaletă publică și o parcare ilegală.”, este mesajul care însoțește fotografiile care demonstrează „implicarea” autorităților locale.

obreja 2

leader board 728 x 90 px

Oamenii acuză că în Primăria Obreja totul funcționează pe relații de familie și că incompetența și lipsa de interes manifestate nu fac altceva decât să țină captivă comuna în mizerie și subdezvoltare. „Cu o astfel de primire în comună, Primăria batjocorește locuitorii comunei și încurajează faptele antisociale. Comuna Obreja, cu toate satele aparținătoare, merită altceva decât mizerie, incompetență și nesimțire.”, au mai scris oamenii pe Facebook, cerând primarului Ion Peia să instaleze camere de supraveghere.

obreja 3

 

obreja 4