Obiectivele liderului PER, în 4 puncte majore: turism, transparență, proiecte pentru comunitățile mici și protejarea naturii

Liderul PER Caraș-Severin, Valentin Armașu, le reamintește cărășenilor de ce a ales să intre în politică și mai ales care sunt principalele obiective pe care le va avea în vedere dacă va ajunge în fruntea Consiliului Județean.

Valentin Armașu spune că a intrat în politică pentru că nu a mai rezistat să stea nepăsător în fața multitudinii de lucruri care trebuie rezolvate în județ și pe care, spune el, cei de dinainte nu le-au făcut din diverse motive.

Și pentru că nu vrea să arunce vorbe goale, ci să își ia un angajament serios și să schimbe fața acestui județ, Valentin Armașu, candidatul PER la președinția Consiliului Județean, prezintă 4 obiective clare pe care și le-a propus din 28 septembrie.

1. Doresc ca toate locurile frumoase, ca de exemplu Peștera Comarnic, una dintre cele mai mari peșteri din Banat și din România, sau Peștera cu Oase din apropierea orașului Anina, să devină puncte de interes turistic. Pentru aceasta trebuie asfaltate drumurile, trebuie efectuate drumuri și lucrări de o calitate net superioară.

2. Doresc o transparență totală în Consiliul Județean în privința angajărilor de personal și a folosirii bugetelor puse la dispoziție. În Consiliul Județean este extrem de necesară depolitizarea aparatului administrativ, a instituțiilor și serviciilor subordonate acestuia. Comunitatea trebuie să știe cum se cheltuie banii publici, cine sunt contractanții pentru aceste servicii publice și cum se derulează aceste relații comerciale.

3. Vom aloca din partea Consiliului Județean fonduri pentru cofinanțarea proiectelor pentru dezvoltarea localităților cărășene. Dorim să ajutăm comunitățile mici din județ prin alocarea resurselor către comune, încurajarea acelor administrații locale care sunt capabile să acceseze fonduri europene și care pot să propună proiecte viabile.

4. O parte din buget trebuie utilizată pentru natură. Spitalele sunt foarte importante, dar natura este prima sursă de sănătate pe care cetățenii acestui județ o au la îndemână. Dacă nu ne îngrijim de ea, dacă nu protejăm „spitalul principal” ajungem din păcate la spitalul pe care îl știm cu toții. Primul pas către un corp și o viață sănătoasă ne este oferit gratuit de NATURĂ, „spitalul de suflet”. Haideți să o protejăm!

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/