Obiectiv măreț pentru primarul Groza. Nicio stradă neasfaltată în Sânnicolau Mare la finalul lui 2020

Reprezentanţii administraţiei locale din Sânnicolau Mare transmit că în momentul de faţă lucrările în infrastructură au prioritate. Primarul Dănuţ Groza spune că 90% din drumurile oraşului sunt asfaltate şi restul de 10% vor fi finalizate în scurt timp, o parte dintre lucrări fiind în execuţie. Obiectivul principal este să nu mai existe nicio stradă neasfaltată în oraş.  

„Prioritatea mea este asfaltarea străzilor. Îmi doresc ca în acest an să nu mai existe în Sânnicolau Mare niciun metru pătrat de stradă neasfaltată. Acesta este obiectivul meu principal acum. În momentul de faţă avem peste 90% de străzi asfaltate. La restul se lucrează şi zic eu că într-o lună de zile finalizăm acest obiectiv.”, a precizat Dănuţ Groza, primarul oraşului Sânnicolau Mare.

Asfaltarea se realizează cu fonduri de la bugetul local în acest an, cu excepţia a două drumuri pentru care se aşteaptă finanţare europeană. De-a lungul anilor au fost însă finanţări din fonduri guvernamentale, fonduri europene şi de la bugetul local.

„Lucrăm acum şi suntem foarte aproape de semnarea unui contract pe fonduri europene pentru creşă, două grădiniţe noi, două drumuri asfaltate şi faţada unei şcoli.”, a completat Dănuţ Groza.