Oamenii îl contrazic pe primarul Daniel Boambeș. „Lucrări de proastă calitate pe bani publici mulți”

Degeaba fac lucrări de milioane de lei dacă la scurt timp crapă, sau sunt făcute de mântuială din start. Consilierul Local Lucian Călțun din Constantin Daicoviciu reacționează la afirmațiile primarului Daniel Boambeș. Îi vin în sprijin și alți consăteni precum Ion Dorel Vlad sau Dorel Cărăbaș.

Deși edilul comunei ne-a declarat că în urma sesizărilor consilieri locali, au fost controale de la județ care au verificat modul de execuție al lucrărilor chiar de față cu cei doi consilieri Lucian Călțun și Ion Dorel Vlad, aleșii locali prin vocea lui Lucian Călțun susțin că a fost un singur control de la Inspectoratul de Stat în Construcții care a verificat doar starea unui drum finalizat în 2016 și care prezenta fisuri, drept pentru care i-a impus Primăriei efectuarea unor lucrări de reparații.

Nu este normal ca noi să facem o sesizare pentru mai multe lucrări neconforme cu defecțiuni grave la care am atașat fotografii la rețeaua de apă și canal în satele Zăgujeni, Prisaca, la rigolele executate în satele Zăgujeni, Prisaca, mau multe străzi asfaltate din satele Zăgujeni, Prisaca și Mâtnicul Mare și la rețeaua de apă din Constantin Daicoviciu și satele arondate Mâtnicul Mare, Peștere și Maciova. Sunt lucrări executate sau în curs de execuție pentru care oamenii din comună au avut mai multe plângeri, iar specialiștii veniți în control au menționat că la lucrările în execuție pentru că nu există recepție finală nu pot controla și au pus ca măsuri repararea unui drum pentru care primarul s-a obligat să cuprindă bani în bugetul pe acest an pentru repararea și întreținerea străzilor în comună și că au fost executate lucrări de reparare a fisurilor apărute pe străzile din Mâtnicul Mare. Vă dați seama câți bani au fost folosiți pentru aceste lucrări care se strică în 3 ani și pentru care cei de la județ solicită unele măsuri de reparații. Păi reparăm anual drumurile pe banii noștri ai oamenilor? păi dacă oamenii din Zăgujeni se plâng că le sunt inundate grădinile din cauza rigolelor efectuate neconform pe cine interesează? A fost un control ca să nu spună reprezentanții Guvernului PSD, de la acea vreme că nu au răspuns plângerii noastre împotriva cheltuirii banului public de către primarul PSD Daniel Boambeș”, ne-a precizat Lucian Călțun.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Consilierul ALDE alături de colegul liberal Ion Dorel Vlad nu se lasă pentru că au vizitat și ei comune învecinate care arată impecabil cu lucrări pe bani publici care au fost făcute cu pricepere și nu ca la Constantin Daicoviciu, unde este o adevărată bătaie de joc, spun ei. De aceea au solicitat un nou control de la Prefectura Caraș-Severin, cu un prefect liberal de această dată, control care se anunță pentru săptămâna viitoare.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/