Oamenii de afaceri timișeni, invitați la salonul de vin de la Belgrad

misiune economică cciat de vizitare a belgrade wine salon
timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Între 7 și 8 decembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită firmele timișene la o misiune economică de vizitare a Belgrade Wine Salon, pentru a descoperi arta și savoarea vinului de la cei mai buni producători de vin din lume, în decorul elegant al Hyatt Regency Hotel Belgrad.

În cele două zile, între orele 12- 20, în Crystall Ballroom și Grand Foyer, vinificatori de top din 120 de crame oferă spre degustare 650 de vinuri din 20 de țări diferite.

Iubitorii de vinuri și nu numai au șansa de a participa în prima zi, opțional, la două evenimente exclusiviste:

  • Wine Masters – un eveniment care reunește unele dintre cele mai importante crame din lume, cu peste 250 de vinuri de top cotate de la 90 la 100 de puncte, de la Bordeaux, Burgundia și Brunello di Montalcino până la șampanie, Napa Valley și Barolo;
  • Olive Oil Masters – o incursiune în istoria gastronomică a Mării Mediterane și a Levantului unde unde vor fi prezenți 25 de maeștri de top ai uleiului de măsline, de renume și premiați în întreaga lume.

Cele două evenimente au loc în paralel, în Crystall Ballroom, între orele 14-21. Taxa de intrare: 12.000 RSD/pers.

publicitate tmc 640

 Taxa de participare la misiunea economică: 235 euro/pers. (pentru firmele membre CCIAT)

Servicii asigurate: transport cu microbuz omologat curse externe; cazare o noapte cu mic dejun la hotel **** (loc în cameră dbl.); transferuri interne cu microbuz de la hotel la Hyatt Regency și retur. Taxa NU include: biletul de intrare în expoziție – 4.000 RSD/pers./zi care se achită individual la intrarea în expoziție.

Termen de confirmare: 27 noiembrie 2023.

publicitate Timisoara banner maxagro