Oamenii cu suflet vor fi din nou alături de Zebb! Turneu caritabil pentru tânărul din Socol, victima unui accident rutier

O nouă acțiune caritabilă pentru Zebb Simonovici, tânărul de 23 de ani din Socol, implicat anul trecut într-un accident rutier în Ungaria, este programată la finalul acestei săptămâni. Locul de întâlnire este același ca anul trecut: stadionul echipei AS Voința Răcășdia.

Campania inițiată anul trecut pentru sprijinirea tânărului Zebb Simonovici continuă. La fix un an distanță, în 28 și 29 iulie, AS Voința Răcășdia pregătește un turneu de fotbal pe terenul din localitate la care sunt așteptate să se înscrie cât mai multe formații. Au fost invitate toate echipele din ligile a patra și a cincea de fotbal din Caraș-Severin, dar „porțile” turneului sunt deschise pentru orice alte formații alcătuite din 11 jucători.

leader board 728 x 90 px

Taxa de înscriere pentru fiecare echipă doritoare este de 100 de lei, o sumă modică, dar care pentru Zebb contează enorm. Și spectatorii care vor asista la turneu pot dona orice sumă pentru tânărul din Socol.

Băiatul a fost implicat anul trecut, în 5 iulie, într-un accident rutier produs pe o șosea din Ungaria. A suferit două operații pe coloană, fiind diagnosticat cu ruptură de coloană cu secțiune medulară. Tânărul nu poate merge, însă terapiile pe care le urmează  îl ajută atât în recuperarea fizică, dar și în consolidarea psihicului. Cum toate costă, băiatul are nevoie de sprijin.

Pe pagina de Facebook a fost demarată și o campanie de strângere de fonduri, unde oamenii cu suflet pot dona în continuare: https://www.facebook.com/donate/1031744783649734/666388940370515/

De asemenea, cei care doresc să contribuie la recuperarea lui Zebb pot dona bani în conturile deschise la Banca Transilvania pe numele Simonovici Alexandar Zebb.

  • Contul în lei:
    RO95BTRLRONCRT0452753401
  • Contul în euro:
    RO45BTRLEURCRT0452753401