Oameni care caută un zâmbet! Campanie de donații pentru cei nevoiași

Sărbătorile de iarnă sunt aproape și acest lucru ar trebui să ne bucure, însă din păcate există oameni care se gândesc cu amărăciune la faptul că nici anul acesta nu vor avea nimic sub bradul de Crăciun și mese îmbelșugate pentru copii. Pentru ei, câțiva lugojeni inimoși dau startul unei campanii de ajutorare.

Asociația „Oameni și valori”, împreună cu „Ajută-ți aproapele” din Lugoj vin în sprijinul oamenilor nevoiași din municipiu, din cartierele mai sărace, îndemnându-i pe cei mai norocoși dintre locuitorii urbei să facă o donație pentru ca și cei cu o situație materială precară să se bucure de sărbători.

Până la data de 15 decembrie, pe strada Herendeștiului, numărul 10, oamenii cu suflet mare pot aduce pentru semenii lor donații constând în mâncare neperisabilă, respectiv conserve, dulciuri, orez, zahăr, făină, etc, haine și încălțăminte în stare foarte bună sau noi, jucării pentru toate vârstele, cărți pentru copii și adulți.

Având în gând îndemnul „să aducem zâmbete pe fața celor care nu zâmbesc destul”, organizatorii campaniei îndeamnă lugojenii care vor să ajute să aducă obiecte în stare bună, care să poată fi folosite cu demnitate de cei aflați în nevoie și care să le aducă bucurie cu adevărat.

Din păcate, câteodată campaniile de acest fel sunt înțelese greșit, iar cei care donează pur și simplu dau mai departe obiectele care le prisosesc în gospodărie, acestea fiind adesea imposibil de utilizat. Toți cei care doresc să se implice pot apela persoanele de contact Adela Ștefănescu, la numărul 0746 043 922 sau Teofil Ferciug, la numărul de telefon 0755 124 095.