O săptămână la munte, cu 50% mai ieftin! Programul începe duminică

Cărășenii care vor să petreacă o săptămână de vacanță la munte, pe bani mai puțini, pot să se înscrie în programul special „O săptămână la munte”. Copiii până la 7 ani sunt cazați gratuit.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) au anunţat lansarea celei de-a XII-a ediţii a programului special „O săptămână la munte”, care se va derula în perioada 2 noiembrie – 19 decembrie 2014, transmite Mediafax.

Programul îşi propune să promoveze turismul montan, asigurând accesul la odihnă, la tarife speciale, unui număr cât mai mare de turişti români. Tarifele practicate în cadrul acestui program special de către hotelurile de la munte vor fi neschimbate faţă de anii trecuţi. Aceste tarife sunt cu până la 50% mai mici faţă de tariful de recepţie din această perioadă“, se arată într-un comunicat al FPTR.

expresb 1000x100

Tarifele pentru un loc pe un sejur de 5 nopţi, fără servicii de masă, sunt de 161 de lei pe sejur pentru un hotel, vilă sau cabană de două stele, 259 de lei pentru o structură de trei stele şi 368 de lei pentru un hotel sau vină de patru stele.

O noutate în acest an o reprezintă faptul că hotelierii au introdus facilitatea pentru copiii (maxim 2) de până la 7 ani, prin care aceştia pot beneficia de gratuitate dacă sunt cazaţi în camera părinţilor.

1000 x 200 gif