O săptămână fără apă în Timiș. Aquatim dă „stingerea”!

apa la robinet din timisoara va fi oprita
STPT job 1000x200

Societatea Aquatim oprește apa în mai multe cartiere din Timișoara, dar și în alte localități ale județului Timiș. Vezi programul intervențiilor!

Marți, 16 aprilie, între orele 9-12 se va întrerupe furnizarea apei în Sacoșu Turcesc pentru lucrări de mentenanță la Stația de Tratare a Apei.

Miercuri, 17 aprilie, între orele 9-19 se vor executa două conectări de conducte la intersecția străzilor Calea Sever Bocu și Sfinții Apostoli Petru și Pavel, respectiv la intersecția străzilor Holdelor și Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 3, iar pe durata lor presiunea va fi scăzută în zonele Ion Ionescu de la Brad și Lipovei.

Miercuri, 17 aprilie, între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Săcălaz pentru lucrări de conectare a unei conducte pe strada IV.

În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități din Timiș.

Astfel, pe 16 aprilie, între orele 9-15 se va opri apa în Chevereșu Mare, iar între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Racovița.

Pe 17 aprilie, între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Chevereșu Mare, Ficătar și Lugojel, iar între orele 9-15 se va opri apa în Dragșina.

Pe 18 aprilie, între orele 9-15 se va opri apa în Vucova, iar între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Dragșina, Hitiaș și Boldur.

Pe 19 aprilie, între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Vucova și Jabăr.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile, sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați  să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/