O săptămână de sărbătoare la Traian Vuia

Începând de astăzi şi până vineri, profesorii şi elevii de la Vuia organizează „Zilele Liceului”. Manifestări diverse, de la dezbateri şi scenete, la competiţii sportive şi baluri, vor avea loc în perioada 12-16 decembrie.

Seria manifestărilor debutează astăzi la ora 11.00, când va avea loc un concurs de felicitări şi ornamente de Crăciun. Sărbătoarea va continua cu un spectacol de colinde, după care elevii clasei a IX-a C au pregătit o „Întâlnire cu Moş Crăciun”.

Ziua de marţi stă sub semnul dezbaterilor şi al lansărilor de reviste, în timp ce miercuri elevii vor face echipă împotriva profesorilor, pentru a se întrece pe terenurile de baschet, fotbal şi handbal. Joi, între orele 08.00 şi 14.00, elevii vor lua locul celor de la catedră şi vor afla ce înseamnă să fii „Profesor pentru o zi”. Mai sunt programate două piese de teatru, „Alexandru Lăpuşneanu” şi „Ion-Hora”, iar seara să dă startul distracţiei la Balul Aviatorilor.

Cel mai emoţionant moment este păstrat pentru ultima zi a acţiunii, când are loc o întâlnire cu profesorii liceului din ultimele patru decenii. Seara de vineri, şi totodată întreaga manifestare, se va încheia cu Balul dascălilor.