O rablă cu care se face transport public în Reșița anului 2016 a luat foc în mijlocul drumului!

Reșițenii au asistat astăzi la un incident nedorit, care a avut până la urmă un final fericit. Asta, pentru că nu a murit nimeni! Rablele cu care se face transport public în comun, pentru că așa au dorit aleșii reșițenilor, pun în pericol viețile plătitorilor de bilete și abonamente fără să-i pese cuiva. 

Un autobuz de călători staționat, din fericire fără pasageri, a luat foc pe Strada Timișoarei, la barieră. Pompierii au intervenit prompt și au stins incendiul, care a pornit, cel mai probabil, de la o defecțiune a instalației electrice. Autobuzele firmei Ro-a-Tir circulă mai tot timpul cu obloanele de la motor deschise, pentru a nu se aprinde în timpul mersului,

„Poate că mai marii orașului ar trebui să tragă cu ochiul la municipiul vecin care are cel mai modern transport public din județ, cu autobuze la standarde europene și la prețuri modice și mai bine de 80 la sută dintre cetățenii orașului au gratuitate la transport”, s-au auzit voci printre trecătorii opriți să asiste la incendiu.