O primărie din județul Timiș cumpără panseluțe și crizanteme cu peste 25.000 de euro

explo 1000x200

O primărie din județul Timiș intenționează să cumpere flori cu o sumă impresionantă, pentru a înfrumuseța spațiile verzi din oraș. Este vorba de Primăria Sânnicolau Mare, care este dispusă să aloce peste 25.000 de euro cu scopul achiziționării de panseluțe și crizanteme.

Primăria Sânnicolau Mare a publicat, în urmă cu câteva zile, în sistemul electronic de achiziții publice un anunț cu privire la achiziția de plante floricole anuale, prin procedura simplificată. În total, reprezentanții primăriei au nevoie de 17.000 de crizanteme și panseluțe, pentru realizarea plantărilor de toamnă în spațiile verzi din oraș.

Autoritatea contractantă dorește contractarea unui operator economic în vederea atribuirii contractului de achiziție publică având ca obiect “Achiziție plante floricole anuale” (contractul cuprinde furnizarea de plante floricole anuale pentru realizarea plantărilor de toamnă în spațiile verzi din orașul Sânnicolau Mare). Se va contracta furnizarea a 8.000 bucăți crizanteme și 9.000 bucăți panseluțe“, scrie în anunțul de participare.

Florile vor avea diverse culori, crizantemele urmând a fi cumpărate în ghivece de 17 cm, iar panseluțele în ghivece de 10,5 cm.

Valoarea estimată a contractului este de 110.500 lei, plus TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 19 mai, la ora 15.00.

banner 970 x 250