O nouă tabără de creație pentru copii, la poalele Semenicului

mbmr 1000x100

Singura tabără de iconografie din vestul țării, destinată copiilor, va fi organizată în această vară la Cabana Claris, din stațiunea Văliug. Nu ratați ultimele locuri!

Încă există speranță pentru frumos, pentru educație și pentru un viitor strălucit al copiilor noștri. Oameni cu har, pasiune și dăruire fac ca acest lucru să fie posibil, prin organizarea diverselor activități educative derulate, fie în cadrul unor tabere, sesiuni de informare, excursii în natură sau chiar în comunitatea bisericească din care fac parte copiii.

„Credință și Artă pentru Toți” este tabăra de creație ce va avea loc în perioada 12-17 iulie, la Cabana Claris, din stațiunea Văliug și care își așteaptă participanții, la cea de-a 13-a ediție.

De ce ar fi așa de important pentru copii?

➡️ Este singura tabără cu caracter creștin din județ și printre putinele tabere cu profil educativ și cultural-artistic.

➡️ Este singura tabără de iconografie (pictură de icoane în stil bizantin) din vestul țării (destinată copiilor)

➡️ Securitatea și siguranța copiilor sunt prioritare.

gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Muzeul TM

➡️Cele 6 zile de tabără constituie o experiență intensivă de formare și chiar corectare a unor comportamente negative. Tabăra este coordonată de Georgiana Ciucur, care e nu doar coordonatoarea atelierului de iconografie, ci și consilier vocațional și de dezvoltare personală, precum și psihoterapeut în formare.

La această tabără, organizată cu sprijinul ATOR Banatul de Munte, Episcopia Caransebeșului și Centrul de Tineret Moniom,  se pot înscrie copiii de la 8-9 ani în sus, din orice colț al țării, și care vor beneficia de: cazare, masă, plus icoana pictată, ce se va lua acasă. Locurile sunt limitate, iar organizatorii promit o săptămână de neuitat pentru copii.

Informațiile suplimentare legate de costul acestei tabere se pot obține la numerele de telefon: 0734 773 477 sau 0756 166 886

 

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/