O nouă secție modernizată la spitalul din Caransebeș

inaugurare sectie interne caransebes
untitled design set 970x90 px

La 50.000 de lei se ridică investiția realizată pe Secția Medicină Internă a Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș.

După ce la începutul săptămânii Psihiatria unității medicale a îmbrăcat haine noi, în urma lucrărilor de modernizare făcute de conducerea unității medicale, ieri, managerul Adrian Dumbravă a mai bifat o reușită a mandatului său, odată cu finalizarea ultimelor investiții realizate pe Secția Interne.

Pe această secție, cea mai mare din spital, cu 70 de paturi, lucrările de modernizare s-au făcut etapizat, fiind încheiate zilele trecute. Întârzierea a fost cauzată de o altă lucrare de amploare, derulată printr-un proiect european de 11 milioane de lei, care a cuprins întregul spital, și care a constat în schimbarea tuturor instalațiilor electrice și a rețelei de fluide medicale, Secția Medicină Internă beneficiind de cele mai multe surse de oxigen.

Lucrările s-au făcut etapizat, dar acum putem spune că s-au încheiat. Întotdeauna este loc și de mai bine, dar acum zic eu că sunt condiții normale și confortabile pentru pacienții noștri și pentru personalul spitalului. Am amânat acest proiect de finisare a întregii secții pentru că anul trecut a avut loc o lucrare amplă, proiectul cu fluide medicale, care a adus un plus de valoare fantastică pentru tot spitalul, și acum noi am venit cu ultima parte, cea de finisaje, cu tarkket, zugrăveli, ca lucrurile să pară ca și noi. Valoarea investiției pe secție se ridică acum la 50.000 de lei, și a fost suportată integral de spital”, a declarat managerul Adrian Dumbravă.

Mulțumit de rezultat s-a arătat și primarul Caransebeșului, care l-a felicitat pe Adrian Dumbravă pentru felul în care a manageriat unitatea medicală și pentru ștergerea datoriilor istorice pe care spitalul le-a avut ani la rând.

Pe mine întotdeauna m-a preocupat aspectul spitalului și ultima data când am intrat pe secție nu era tarkket, deci este o premieră și pentru mine, iar tarkketul schimbă înfățișarea. E o altă față a spitalului, mult mai plăcută. Eu îi invit pe toți cei care spuneau că aici e spitalul groazei, că se moare pe capete la Caransebeș, să vină, să vadă, și să-și schimbe impresia. Spitalul din Caransebeș este cel mai frumos din județ, în momentul de față, și cred că și cel mai profesionist. În plus de asta este și spitalul cu cel mai bun management, drept dovadă că de la datorii de 12-13 milioane, cât erau cu ani în urmă, acestea au dispărut”, a spus Felix Borcean.

publicitate ziar expresb 1000x100

Investițiile de la spitalul din Caransebeș nu se vor opri însă aici, pentru unitatea medicală Ministerul Sănătății alocând, la solicitarea primarului Borcean, 6,1 milioane de lei. Din această sumă, 2 sunt pentru lucrări de reabilitare ale secțiilor spitalului, iar restul de 4,1 milioane de lei pentru aparatură medicală.

modernizari medicina interna caransebes

medicina interna csb

salon medicina interna caransebes

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/