O nouă premieră își așteaptă spectatorii la Teatrul Național din Timișoara 

Sâmbătă, 26 iunie, și duminică, 27 iunie, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului Național din Timișoara, spectatorii sunt invitați la o nouă premieră – „Don Juan”, după o idee de Max Frisch, pe un scenariu de Ion-Ardeal Ieremia care semnează, de asemenea, regia artistică și ilustrația muzicală a spectacolului. 

„Don Juan” este un spectacol contemporan, intens și dinamic, în care publicul o va întâlni pe Claudia Ieremia în ambițiosul rol de Don Juan. Alături vor juca actorii Cristian Szekeres, Alina Ilea, Ana Maria Cojocaru, Alecu Reus, Matei Chioariu, Roberta Popa, Iuliana  Crăescu, Daniela Bostan, Andrei Chifu, Romeo Ioan, Bogdan Spiridon, Ana-Maria Pandele  Andone, Mălina Petre, Marin Lupanciuc și Andrei Zgăbaia.

Scenografia purtătoare de semne baroce și moderne este creată de Corina Grămoșteanu, iar Sebastian Hamburger semnează video și sound designul spectacolului.

Biletele pot fi achiziționate on-line pe www.tntimisoara.com sau fizic, de la Agenția de bilete „Mărășești” (str. Mărășești nr. 2, orar marți-duminică, între orele 11 și 19). Numărul de locuri este limitat în funcție de normele de distanțare în vigoare.

Foto: Adrian Pîclișan/TNTm