„Inima Codrului”, noua pictură murală uriașă din centrul Timișoarei

inima codrului2

În centrul Timișoarei a apărut o nouă pictură murală. Este vorba de „Inima Codrului”, realizată de către organizatorii CODRU Festival, care se va desfășura la sfârșitul lunii august lângă Timișoara.

„Fata de la Plai”, pictura murală realizată pe peretele palatului Weiss din centrul Timișoarei în urmă cu nouă ani, a fost înlocuită cu un alt proiect inedit. Este vorba de „Inima Codrului”, care poate fi admirată mulțumită organizatorilor CODRU Festival.

Inima Codrului” este proiectul mural prin care ne dorim să învigorăm un perete din inima orașului, printr-o pictură însuflețită de către cunoscutul artist Flaviu Roua. Personajul feminin, desprins din frunzișul copacilor, învăluit de cântecul păsărilor și edificat, în același timp, de zidurile urbane, reprezintă “Inima Codrului” într-o scenă naturalistă plină de prospețime. Acolo, în “Inima Codrului” unde ne dă întâlnire, se respiră aer adevărat, se ascultă muzică bună, se degustă artă și se formează o comunitate preocupată de ecologie, grijă și conviețuire cu natura”, transmit organizatorii CODRU Festival.

Anul acesta, între 25 și 28 august, la CODRU vor concerta Dub FX, Hooverphonic, Nneka, Kadebostany, Deliric X Silent Strike cu CTC & Muse Quartet, Macanache, Surorile Osoianu & Lupii lui Calancea, Implant pentru Refuz, Om la lună, Robin and the Backstabbers, Alexandrina, Alexandra Ușurelu, El Negro, Via Dacă, Jurjak, Melting Dice, Alex Super Beat, Gojira & Planet H feat. Psihotrop, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Florin Chilian, Pragu’ de Sus și Mrk & Mircea Ardelean și mulți alții.

Artiștii vor urca pe cele patru scene tematice ale CODRU Festival 2022: Sub Soare, În Poiană, Pe Val, Sub Codru. Toate detaliile pot fi consultate aici. În incinta perimetrului delimitat va fi pregătită și o zonă pentru camping. La intrare va fi amenajată parcarea pentru mașini. De asemenea, linia M30 va circula în zilele de festival cu program prelungit.

inima codrului

banner 1000 x 100 hd