O nouă parcare la Timișoara, în locul garajelor demolate

stiri Timisoara parcare noua in zona modern din timisoar

În locul garajelor demolate, Primăria Timișoara a amenajat o nouă parcare în zona Modern.

Cetățenii din zona Modern din Timișoara au parte de 40 de noi locuri de parcare. Acestea au fost amenajate pe str. Eugen Pop, în locul garajelor demolate. Primăria Timișoara, prin echipele Societății de Drumuri Municipale, a realizat parcarea din dale ecologice și a asfaltat căile de acces. Urmează să fie trasate marcajele și să fie adus pământul necesar pentru spațiile verzi, care se vor amenaja în toamnă, când vor fi plantați și copaci.

Primăria Timișoara a amenajat peste 300 de locuri de parcare în cartierele orașului, prin proiectul de a elibera spațiile dintre blocuri de vechile garaje, majoritatea aflate în paragină. Prin acest proiect, în locul construcțiilor degradate, locuitorii din Lipovei au la dispoziție 153 de locuri de parcare, cei din Șagului, 27, iar în Girocului, 153. De acum, și zona Modern oferă mai multe posibilități de a parca mașina în condiții civilizate

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Primăria Municipiului Timișoara a demarat la începutul anului prima etapă a proiectului prin care vizează demolarea a sute de garaje sau clădiri provizorii vechi, majoritatea degradate și amenajarea de locuri de parcare moderne cu căi de acces și spații verzi”, a informat instituția.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/