O nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare va fi deschisă la Timișoara

1000x100

Ediția axată pe produse de vară-toamnă a Salonului Industriei Ușoare va fi deschisă la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT în perioada 11-5 septembrie. 

Datorită succesului de care se bucură salonul în rândul publicului timișorean, dar și la solicitarea expozanților tradiționali, CCIA Timiș a programat pentru anul acesta șase ediții.

La târg vor fi prezenți 65 de expozanți din întreaga țară, în special producători, care vor expune spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, articole de pielărie și blănărie, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint. Toate, la preţuri corecte și acceptabile pentru cumpărători.

Ca la toate edițiile, în exteriorul CRAFT, timișorenii sunt așteptați la Târgul de produse tradiţionale cu dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat.

Doritorii pot vizita Salonul Industriei Ușoare de miercuri până sâmbătă între orele 10.00 și 20.00, iar duminică, între orele 10.00 și 18.00. Intrarea este liberă.