Noaptea Cercetătorilor, o nouă ediție la Timișoara

noaptea cercetatorilor la timisoara
po 1000x100px (3)

Finalul lunii septembrie aduce la Observatorul Seismologic din Timișoara o nouă ediție a Nopții Cercetătorilor. Aici vor fi prezentate proiectele Științescu Timișoara și cele conexe din sfera științelor și cercetării. 

„Noaptea Cercetătorilor” va avea loc la Observatorul Seismologic din Timișoara (strada Glad nr. 59) în 30 septembrie, între orele 11-16. Timișorenii sunt invitați să ia parte la tururi ghidate ale Observatorului și să se antreneze în experimente de fizică și astronomie, robotică şi programare, chimie, jocuri şi mişcare în aer liber.

Aflat la cea de-a treia ediție la Timişoara, Târgul de ştiință şi tehnologie implementat prin proiectul ReCoNnect – Research for Health se uită în acest an la eforturile pe care ştiinţa le depune pentru a oferi planetei un viitor mai verde.

1000x200 dacus 02

Evenimentul „Noaptea Cercetătorilor Europeni – ReCoNnect 2023″, aflat sub patronajul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării – România, se adresează publicului larg, în special copiilor, în vederea popularizării științei, din care să rezulte beneficiile cercetării pentru viaţă şi societate.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate aici.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px