O nouă campanie de sterilizare gratuită la Moldova Nouă

Primăria Moldova Nouă, în parteneriat cu medicul veterinar Darius Terhes, demarează, la începutul lunii iunie, o nouă acţiune de sterilizare a patrupedelor.

În perioada 3-4 iunie, deţinătorii de animale de la malul Dunării vor avea posibilitatea să-şi sterilizeze gratuit atât câinii, cât şi pisicile, metoda sterilizării fiind singura modalitate de a stopa fenomenul câinilor vagabonzi, precum şi prevenirea bolilor grave ale aparatului reproducător.

Iniţiatorii campaniei atrag atenţia asupra faptului că prezentarea la acţiunea de sterilizare a animalelor denotă, cu adevărat, interesul sporit al cetăţeanului atât vis-a-vis de animalul de care se îngrijeşte personal, cât şi asupra celui care ajunge în stradă fără voia lui – rezultatul abandonului din curţile oamenilor.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Steriliazarea câinilor este obligatorie, conform Legii 258/2013, iar orice derapaj de la prevederile legale atrage după sine sancţiuni.

Nu uitaţi! Luni, 3 iunie şi marţi, 4 iunie, campania de sterilizare a patrupedelor va avea loc în Moldova Nouă, la Oraca. Pentru orice alte informaţii sau pentru programări, numărul de telefon: 0767 799 433 vă stă la dispoziţie.

banner 970 x 250