O nouă campanie de sterilizare a câinilor şi a pisicilor – anunţată la Oraviţa

În orașul de pe Valea Carașului, administrația publică locală continuă lupta pentru stoparea abandonului patrupedelor. În acest sens, orăvițenii sunt așteptați să dea curs unei noi campanii de sterilizare, implicarea în prevenirea înmulțirii necontrolate a animalelor fiind net superioară grămezilor de pui aruncați la marginea drumului.

Săptămâna viitoare, în perioada 11-13 august, cetățenii orașului condus de primarul Dumitru Ursu sunt rugați să ia parte la cea de-a patra campanie de sterilizare gratuită a câinilor și a pisicilor din acest an, o acțiune demarată de Primăria Oravița, în parteneriat cu ONG-urile: SUSY UTZINGER STIFTUNG și DARIUS VET PRAXIS.

În atenţia tuturor celor care vor dori să-şi sterilizeze animalele, întreaga procedură se va desfășura în incinta adăpostului public din Oravița, aflat pe variantă, după groapa de gunoi, totul în intervalul orar 09.00-15.00. Totodată, stăpânii animalelor sunt rugați să nu le ofere hrană acestora înaintea procedurii, dar și să ceară sfatul medicului în privința unei recuperări adecvate postoperatorii.

Pentru programări şi informaţii puteți apela numărul de telefon: 0773 843 835.

Sursa foto principal: stirileprotv.ro.