O lună plină de dans pentru copiii și părinții din Timișoara. Instructorii unui club de dans sportiv îi invită pe micuți la mișcare în aer liber

dans 1

Clubul de dans sportiv Bolero Timișoara, prin antrenorii, instructorii și copiii clubului, reuniți sub sigla proiectului DanceTM, îi invită pe copii și pe părinți, sâmbătă, de la ora 19, până în 10 octombrie, în parcul Pădurice, la dans. 

Astfel, la sfârșitul fiecărei săptămâni vor fi reprezentații de dans sportiv, la care vor participa copiii grupelor de avansați și de performanță ai Clubului Bolero, dar și dansuri alături de copiii și părinții din parc.

Președintele Clubului Bolero Brigite Șargu este fost campion național absolut al României la dans sportiv, arbitru competițional în cadrul concursurilor de dans sportiv naționale și unul dintre cei mai respectați antrenori de dans sportiv de performanță, copiii antrenați de ea având rezultate notabile la concursurile de profil.

leader board 728 x 90 px

dans 2

„Am fost în parc, în una dintre ieșirile noastre în natură și am rămas plăcut impresionați de faptul că foarte mulți copii, prezenți în acel moment în parcul Pădurice, s-au alăturat momentelor noastre de mișcare în aer liber. Și așa am decis să implicăm și copiii din cartierul Soarelui în activitățile noastre.”, a spus Brigite Șargu, președintele Clubului Bolero.

Prin proiectul DanceTM, clubul de dans Bolero Timișoara își propune să îi apropie pe copii și pe adulți de sport și mișcare în general, de dansul sportiv în special. În cadrul proiectului, sportivii integrează cât mai mulți copii care provin din mediul defavorizat, îndreptându-le pașii către un sport de performanță prin acordarea de facilități și beneficii precum abonament și echipamente gratuite, ore de dans private gratuite, integrarea și susținerea acestor copii în cadrul grupelor, suport moral.