O furtună de jumătate de oră a făcut ravagii în Caraș-Severin! Clădiri decopertate, copaci și stâlpi puși la pământ!

O furtună puternică de mai puțin de o oră a fost suficientă pentru a lăsa în urmă pagube însemnate în Caraș-Severin. Mai multe case și instituții au rămas fără acoperiș, iar vântul puternic a pus la pământ copaci și stâlpi de electricitate.

În intervalul orar 16.55 – 17.30, județul Caraș-Severin a fost sub cod portocaliu de grindină, descărcări electrice, intensificări de vânt și vânt cu aspect de vijelie. Deși a fost o furtună de scurtă durată, mai multe regiuni ale județului au fost serios afectate. La această oră, mai multe echipaje de pompieri intervin pentru a elibera carosabilul, acolo unde este nevoie și pentru a-i ajuta pe oameni ale căror gospodării au suferit pagube.

Furtuna a pus la pământ un stâlp electric în satul Prisaca, comuna Constantin Daicoviciu, acolo unde și acoperișul unei case a fost luat de vânt. Un copac a căzut pe firele de înaltă tensiune de pe Drumul Județean 683 Oțelu Roșu-Poiana Mărului, un altul a căzut pe Drumul Național 68 în localitatea Vama Marga, iar un alt copac stă să cadă în cartierul Jupa din Caransebeș.

Nici instituțiile nu au scăpat de urgia naturii. În Copăcele, furtuna a decopertat parțial clădirea Primăriei, a Poliției și a Școlii Generale, în timp ce în Zăgujeni vântul a luat pe sus o parte din acoperișul Căminului Cultural.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Până la această oră, nu au fost anunțate victime.

Sursă foto: Newsbv.ro

tmc 640