O firmă din Banat revoluționează industria hotelieră. Cheie digitală pentru camere de hotel, acces la SPA și plăți

casinoherculane by sungarden

Tradiționala cheie metalică ar putea deveni istorie după ce tehnologia își face loc, treptat, și în industria hotelieră. O companie internațională cu sediul în Timișoara a găsit soluția: cheia digitală!

Cu o simplă atingere a smartphone-ului sau a tabletei, clienții hotelurilor și ai centrelor SPA vor putea să deschidă ușa camerei de hotel, să își rezerve cazarea, sala de conferință, accesul în zona SPA sau în restaurant, dar și să efectueze plăți prin intermediul unei aplicații. Soluția este propusă de Häfele, o companie internațională ce are o subsidiară la Timișoara.

Pe lângă rezervare și plată, se poate deschide ușa camerei de hotel, se poate accesa zona SPA, sălile de conferințe, doar printr-o simplă atingere a smartphone-ului, aceasta devenind o cheie sigură și multifuncțională datorită tehnologiei Bluetooth. De asemenea, se oferă o gestionare simplă și coordonată a drepturilor de acces ale oaspeților, angajaților sau personalului din exterior cu un consum redus de energie și cu respectarea normelor de securitate, reducându-se astfel investiția și costurile de operare”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Rodica Popescu, Managing Director Häfele România.

Sistemul poate fi adaptat individual, în funcție de necesități folosind programe personalizate și, de asemenea, poate fi integrat în sistemele electronice, inclusiv în cele deja existente.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

În exercițiul financiar 2015, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, având peste 7.100 de angajați în 37 de filiale, și numeroase reprezentanţe în întreaga lume.

Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Înființată în octombrie 2009, cu sediul în Timișoara și un punct de lucru în București, subsidiara colaborează cu producătorii de mobilă, revânzătorii de feronerie și accesorii pentru mobilă, dar și cu designerii și arhitecţii.

foto: Vocea.biz

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/