O femeie de 38 de ani din Satchinez este dată dispărută. Sună la 112 dacă o vezi!

persoana disparuta

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei femei în vârstă de 38 de ani dispărută din localitatea Satchinez, județul Timiș. Femeia ar fi plecat de la domiciliul părinților ei și nu a mai revenit până în prezent.  

Femeia se numește Adela-Dorothea Berger și este din comuna Satchinez. Polițiștii au fost sesizați cu privire la dispariția ei în 21 octombrie.

În vârstă de 38 de ani, Adela-Dorothea Berger are 1,64 m. înălțime, părul brunet, de lungime medie și ochi căprui. Polițiștii spun că are o vorbire normală, iar pe corp nu are tatuaje. La momentul dispariției purta o pereche de adidași roșii, pantaloni negrii, geacă albastră lungă până la genunchi (cu blăniță albă).

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE. Polițiștii au găsit-o pe femeia dată dispărută în cursul zilei de vineri, în localitatea Dudeștii Noi, din județul Timiș. Nu a fost victima vreunei infracțiuni.