O femeie cu experiență și mandat de arestare european a predat lecții de furt și înșelăciune unor tinere!

explo 1000x200

Polițiștii din Bocșa au intrat în alertă după ce o vânzătoare din Doclin a anunțat că persoane necunoscute au pătruns în magazinul în care lucrează și s-au făcut nevăzute cu o parte din încasări.

O vânzătoare din comuna Doclin a anunțat poliția după ce și-a dat seama că două tinere au înșelat-o și au dispărut cu 200 de lei, fugind de la locul faptei cu un autoturism. Oamenii legii au plecat în căutarea hoațelor, pe care le-au găsit pe DJ 572, între Fizeș și Berzovia. Împreună cu cele două tinere de 15 și 20 de ani se aflau în mașină un bărbat de 46 de ani și o femeie de 41, ambii din Timișoara. Pe numele celei din urmă exista un mandat de arestare european, eliberat de autoritățile din Marea Britanie, pentru comiterea de infracțiuni împotriva proprietății.

„Pe numele celor două tinere a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și furt, iar femeia urmărită a fost condusă de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara care a emis pe numele ei o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind încarcerată în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit vânzătoarei din Doclin. În momentul de față continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracțională a grupului.

banner 970 x 250