O elevă din Timișoara, luată cu ambulanța înainte de începerea probei scrise la Matematică, la Evaluarea Națională

Un incident a avut loc, în această dimineață, la Timișoara, înainte de începerea probei scrise la Matematică din cadrul Evaluării Naționale. Unei eleve i s-a făcut rău, astfel că a fost luată cu ambulanța și dusă la spital, pentru îngrijiri medicale.

4.102 absolvenți ai clasei a VIII-a din județul Timiș au fost așteptați, astăzi, în centrele de examen pentru a susține proba scrisă la Matematică din cadrul Evaluării Naționale.

Potrivit Inspectoratului Școlar Timiș, 269 dintre aceștia au absentat, iar niciun elev nu a fost eliminat din examen. Totuși, proba nu s-a desfășurat fără incidente. Conform reprezentanților instituției, unei eleve din Timișoara i s-a făcut rău, în jurul orei 09.00, înainte de a primi subiectele. Astfel, profesorii au sunat la 112, iar eleva a fost transportată la spital cu o ambulanță pentru a primi îngrijiri medicale.

leader board 728 x 90 px

De asemenea, la liceul din orașul Deta, doi elevi au întârziat la examen, astfel că s-au solicitat subiectele de rezervă pentru ca aceștia să poată susține proba scrisă la Matematică.

„Nu este situația finală. La această oră mai avem șase centre care nu au confirmat finalizarea prezenței prin apăsarea butonului de finalizare”, a transmis ISJ Timiș.